قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

دستور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) برای یاری سیل‌زدگان

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) دستور آماده‌باش و بسیج تمام امکانات و تجهیزات کارگاه‌های این مناطق را برای امداد و نجات سیل‌زدگان صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 26
کد خبر: ۷۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی دستور فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص گسیل امکانات بیشتر برای امداد به مناطق سیل‌زده، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) دستور آماده‌باش و بسیج تمام امکانات و تجهیزات کارگاه‌های این مناطق را برای امداد و نجات سیل‌زدگان صادر کرد.

 

در پی حوادث سیل ناشی از بارندگی‌های شدید در شمال کشور و نیز هشدارهای سازمان هواشناسی در خصوص احتمال آب‌گرفتگی و سیلاب در استان‌های غرب و جنوب کشور دکتر سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) طی ابلاغی از همه رده‌ها و مدیران پروژه‌های این قرارگاه در این استان‌ها خواست با تمامی امکانات و ماشین‌آلات خود به‌یاری سیل‌‌زدگان و سازمان‌های امدادی بشتابند.

 

شایان ذکر است از زمان شروع سیل در استان گلستان و منطقه آق‌قلا، حدود 30 دستگاه ماشین‌آلات و تجهیزات سبک و سنگین و چندین تیم از نیروی انسانی متخصص که در سد در حال احداث نرماب مشغول فعالیت بودند برای مهار سیلاب و بازگشایی نقاط بحرانی، به این منطقه اعزام شدند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار